Akibat Tak Tahan, Si Anak Membunuh Nyamuk Di Kening Ayahnya Menggunakan Cangkul

Tak dapat dipastikan entah mengapa seorang anak sanggup membunuh seekor nyamuk yang hinggap di kening bapanya menggunakan cangkul. Menurut komen dari warganet negara jiran kejadian tersebut bukan berlaku di negara asia berikutan uniform polis yang digunakan dan raut wajah anggota polis yang menahan individu terbabit tidak kelihatan seperti orang asia.

Berlegar di socmed dimana seorang lelaki ditangkap oleh pihak polis akibat membunuh seekor nyamuk di kening bapanya yang sekaligus mengakibatkan bapanya turut terkorban dalam kejadian tersebut. Kami mencari lebih maklumat berkenaan kes berkenaan namun menemukan jalan buntu.

Sehingga kini tiada kesahihan mengenaikan berita tersebut yang diviralkan oleh netizen dari negara jiran itu. Mungkin juga berita ini sekadar hiburan atau jenaka untuk menyampaikan sesuatu mesej yang tersembunyi untuk pembaca dimana matlamat tidak pernah menghalalkan cara. Apa pun yang anda hadapi haruslah diharungi dengan akal yang waras.

Sebagai manusia, untuk sampai kepada satu matlamat atau tujuan perlu melalui jalan yang betul. Tidak ada jalan yang terlalu dekat dan tidak ada jalan yang terlalu jauh. Sesuatu yang dicapai dengan terlalu pantas suatu saat nanti mampu dihancurkan atau dimusnahkan dengan pantas juga. Oleh itu jalani lah hidup ini dengan menerima apa adanya.

Jom kongsikan di wall anda. Jangan lupa untuk like dan share fanpage kami dibawah sebagai sokongan anda untuk kami terus menulis dan memberikan pelbagai informasi terkini dan menarik hanya untuk anda. Selamat menjalani ibadah puasa!

>
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge