5 Tanda Wanita Hilang Dara

Pernahkah anda terfikir bagaimana ciri-ciri atau kriteria mahupun tanda-tanda seorang wanita atau gadis itu telah kehilangan dara/virginity mereka? Disini kami kongsikan sedikit sebanyak teori yang sering dibahaskan di media sosial.

Namun begitu teori ini tidaklah boleh dipercayai 100% kerana belum ada lagi kajian ilmiah yang mampu membuktikan keseluruhan teori yang diperkatakan ini.

1. DAHI

Dahi wanita yang masih mempunyai dara atau masih virgin adalah licin. Wanita yang sudah tidak virgin mempunyai kedutan di dahi dan kedutan tersebut tidak sama dengan kedutan wajah yang disebabkan faktor usia. Kedutan suci yang telah hilang ianya tidak begitu ketara dan tidak begitu nampak, kecuali pada ketika pada ekpresi wajah tertentu seperti sedang ketawa dan bercakap. Kedutan disebabkan faktor usia pula sentiasa nampak jelas dan kekal.

2 HIDUNG

Wanita yang masih suci mempunyai hidung berwarna kemerah-merahan, jika disentuh hujung hidungnya nampak merah. Wanita yang tidak suci pula hujung hidungnya merah tetapi merah pucat, namun terkadang warna merah mereka tidak nampak, yang nampak hanyalah pucat.

3. MATA

Kita menggunakan mata untuk memandang dan melihat seseorang. Selalunya kita memandang wanita cantik hanya dibahagian luar saja, tapi bahagian dalamnya sudah rosak. Bahagian bawah kelopak yang terlipat sedikit dan terdapat tanda lebam bererti wanita tersebut sudah tidak suci lagi, mungkin juga sudah bersuami. Lebam yang menunjukkan tidak suci nampak seperti garis-garis hitam di bawah kelopak mata di samping warna hitam di bawah kelopak mata sedikit kelihatan berkedut.

4. BUAH DADA

Budah dada bukan sekadar menggoda nafsu lelaki, namun buah dada juga boleh dijadikan sebagai bukti bahawa gadis itu pernah disentuh atau tidak. Buah dada wanita yang belum pernah disentuh sentiasa tegang. Tetapi kalau sudah disentuh, bketegangan buah dada tersebut berkurang dan membesar sedikit daripada ukuran asalnya. Buah dada yang lebih kerap disentuh lebih kendur. Perhatikan gadis ketika berjalan atau berlari, bergerak-gerak dan melambung jatuh (ke bawah) dan berbuai sekali bererti ketegangan sudah hilang. Kalau belum pernah kena sentuhan, walaupun buah dada berbuai disaat berlari tetapi buaiannya tidak terlalu melambung-lambung bererti ketegangan masih ada.

Puting buah dada yang pernah disentuh menjadi panjang dan terjojol keluar sedikit dari tempat persembunyiannya. Buah dada yang selalu diramas akan menjadi lebih besar.

5. FARAJ

Permukaan faraj wanita yang pernah melakukan hubungan badan, pintu vaginanya tidak tertutup rapat, agak renggang sedikit dan lebih kembang. Wanita yang masih gadis/perawan pula, kemaluannya sentiasa tertutup rapat. Sebenarnya selaput dara boleh kita lihat terus kedalam kemaluan wanita. Bila kemaluan masih tertutup bererti wanita itu masih suci. Jika lubang faraj itu sedikit terbuka/longgar bererti wanita itu sudah tidak gadis/perawan lagi.

Setiap manusia itu masing-masing mempunyai masa silam yang kelam. Tidak ada manusia yang lahirnya sempurna. Terima lah seadanya insan yang sudi menerima diri anda apa adanya. Kerana disaat kita terlalu mengejar kesempurnaan, yang terbaik pernah kita ada pasti akan menjadi kenangan.

Hargailah pasangan anda apa adanya, hargailah mereka sebelum mereka menjadi kenangan yang takkan mampu terulang untuk kesekian kali.

Manusia sering mengejar kesempurnaan. Tanpa mereka sedar yang terbaik pernah mereka ada telah pun menjadi kenangan. Yang takkan mampu terulang!

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge